Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Zuschlag for ever - avagy a l
  2008-02-17 21:10:49, vasárnap
 
 
Zuschlag for ever - avagy a legdrágább disznajaink


2008-02-14.
Nagy Sándor cikke (saját montázsaival)

Szegény Zuschlag! Ennek a cikknek is a címszereplője. Hiába, a kismalacok kapzsiságukkal gyakran kiborítják a vályút. A főszerep azonban itt most nem Zuschlagé,, hanem olyan különleges állatoké, akiket mi emberek csak azért nem láthatunk valójukban, mert a disznóól világítása róluk ,,európai politikusok" képét mutatja.

Mivel a disznó politikusoktól nem várható el saját kutricájuk átvilágítása, megvilágítása, ezért ez a média feladata lenne, azonban egy sajátos technikával még a rusnyábbnál rusnyább sertéseket is ránk erőltetik képviselőinkké akár évtizedeken keresztül.

A közelmúltban a kuruc.info-n olvastam egy cikket, amiben egy felháborodott kecskeméti nyugdíjas számolt be nem mindennapi januári élményéről (http://kuruc.info/r/20/20752/).

Takács Albert állítólag sutyorgott a Bács-Kiskun Megyei Bíróság elnökével, hogy az olyan bíróról gondoskodjon a Zuschlag-ügyben, aki úgy vezeti a tárgyalást, hogy Gyurcsány és köre véletlenül se kerüljön a büntethetők közé.

Ha valaki mérnök létére nagy baromságot csinál, akkor arra azt szokták mondani gúnyosan a kollégái, hogy a papír mindent elbír. Hát még a honlap! Főleg, ha az olyan szélsőséges, hogy még cenzúrázni sem lehet. Jelen esetben azonban a kollégák (értsd a többi sajtóféleség) kussolnak.

Bejelentették, hogy Draskovics Tibor jelenlegi tárca nélküli miniszter váltja Takács Albertet az igazságügyi és rendészeti miniszteri poszton február 18-án. Takács Albert nem kap újabb kormányzati szerepet. Draskovics Tibor tárca nélküli miniszteri posztja megszűnik. (Eddig se volt rá szükség, minek ezután!?). Semmi több, az igazi ok nincs megmagyarázva.

A Magyar Demokrata Fórum sajnálja Takács Albert távozását, szerintük az exminiszter szakértelmére szüksége lenne Magyarországnak. Ezt nem más, mint egy másik exigazságügyi miniszter, Dávid Ibolya hangsúlyozta, a párt ferdenyakú elnöke. "Takács Albert menesztésével egy olyan európai politikus távozik a kabinetből, akit a Magyar Demokrata Fórum is elfogadna saját kormánya igazságügyi minisztereként." Naná, az MDF is csürhe banda...

Amikor a kormányzati szerkezetváltásról hallottam a rádióból, rögtön világos lett előttem, hogy a kuruc.info-s cikk igaz volt. Takácsnak el kell húznia, ki ne röfögje az igazat.

Mert ha a kurucos cikk valótlan lett volna, akkor egyből ricsajt lehetett volna csapni arról, hogy ilyen szennyszigetre ne tévedjenek a neten szörfözők. Takács esetében az lett volna a minimum, hogy elhatárolódik a cikktől és nyilvánosan kijelenti, hogy ő nem falazott Fletónak.

De ki is ez a Gyurcsány? Exsportminiszter, az ő posztja is köddé vált távozásával. Hihetetlen módon kirúgta a kirúgóját. Tudni illik, először Medgyessy Péter miniszterelnök (társadalmi nambőrvan) tette lapátra, másnap azonban visszaröffent Fletó és a D209-essel megbillyogzott öreg kandisznó kénytelen volt elsomfordálni.

A kuruc.info most újrajelentetéssel, azaz repetával búcsúzik Takács Alberttől, aki egy kecskeméti nyugdíjas klubban ,,rendezte" a Zuschlag-ügyet.

A disznók szeretik a repetát, mindent lenyelnek.

Kedves disznógazda társaim!

Volt szerencsém a gyöngyösi húsüzemben tanulmányi látogatást tenni. Az állatok egykedvűen mentek bele egy fémvályúba, hogy ott elektromos áramütés után szíven szúrják őket. Történt is egy baleset. Ahogy a fehér köpenybe beöltözött egyetemisták álltak a fémvályú mellett, az egyik disznónak duplán volt malaca. Megúszta az áramütést, és a kés hegye sem érte el a szívét. Az eredmény szörnyű visítás mellett az lett, hogy az elszabadult és megvadult állat összefröcskölt mindent és mindenkit a vérével.

A gyengébb idegzetű tanulók - miközben arcukon érezték az állat vérének melegét - túlvisították a szerencsétlen jószágot.

A cikkben megnevezett disznajaink esetében ez a veszély nem áll fenn. Egyszerűen nem akarnak áldozatok lenni, sőt! Hamarabb megesznek minket, mint mi őket, ha nem figyelünk. Legyünk hát éberek és gondolkodjunk is néha.

Nagy Sándor
http://hirhatter.t35.com/zuschlag_for.htm
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: exsportminiszter, magyarországnak, kapzsiságukkal, képviselőinkké, összefröcskölt, megbillyogzott, szennyszigetre, miniszterelnök, minisztereként, politikusoktól, visszaröffent, elsomfordálni, szakértelmére, felháborodott, megmagyarázva, gondolkodjunk, megvilágítása, címszereplője, bejelentették, túlvisították, menesztésével, elhatárolódik, exigazságügyi, szerencsétlen, sajtóféleség, hangsúlyozta, közelmúltban, montázsaival, átvilágítása, egyetemisták, gondoskodjon, kormányzati, politikusok, igazságügyi, exminiszter, technikával, legdrágább disznajaink, kismalacok kapzsiságukkal, főszerep azonban, disznóól világítása, disznó politikusoktól, média feladata, sajátos technikával, rusnyábbnál rusnyább, felháborodott kecskeméti, olyan bíróról, büntethetők közé, papír mindent, olyan szélsőséges, többi sajtóféleség, exminiszter szakértelmére, másik exigazságügyi, Nagy Sándor, Szegény Zuschlag, Takács Albert, Bács-Kiskun Megyei Bíróság, Draskovics Tibor, Takács Albertet, Magyar Demokrata Fórum, Dávid Ibolya, Medgyessy Péter, Takács Alberttől,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Png virág  Jónás Tamás – Végtelen b...  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Ágai Ágnes – Csendélet  Mi lenne ha  Facebookon kaptam  Bounty krémes  Png kutya  Facebookon kaptam  Szabolcska Mihály – Ákác...  Sose bánj semmit  Sokan azt tartják  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét  Akarat  George Gordon Lord Byron: Inez...  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Annuska bar...  Png csokor  Bounty krémes  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Egy lelki imádság  Bertolt Brecht -től idézet  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Szabolcska Mihály – Ákác...  Julian Brass gondolata  Png virág  Png lepke  Png lepke  Aki nem dolgozik, ne is egyék  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Bounty krémes  210 éve született a SZÓZAT meg...  Az engedelmesség miért nem vál...  Nem számIt  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Kövesd a cowboyt!  Szép estét kedves látogatóimna...  Akarat  Png kutya  Jónás Tamás – Végtelen b...  Alvó cicák  Akarat  Nagyi telefonál  Alázat  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam  Mindig jusson idő nevetni  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Jó éjszakát  Adakozás  Facebookon kaptam  Reggel van  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Bounty krémes  Ami embereknek lehetetlen, az...  képre írva  s immár én is felragyogva, ért...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam  Bounty krémes  Nagyon különös  Png férfi  Nagyon különös  Akik bántanak téged  Facebookon kaptam  Makszim Gorkij gondolata  Facebookon kaptam  Ami embereknek lehetetlen, az...  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Nagyon különös  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Szép álmokat!  Akarat  Paul David Tripp Április 21  Próbálj meg ...  Tanuld meg ezt a versemet  Png kutya  Éretlen vers  Facebookon kaptam  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Rátalálsz  Jónás Tamás – Végtelen b... 
Bejegyzés Címkék
legdrágább disznajaink, kismalacok kapzsiságukkal, főszerep azonban, disznóól világítása, disznó politikusoktól, média feladata, sajátos technikával, rusnyábbnál rusnyább, felháborodott kecskeméti, olyan bíróról, büntethetők közé, papír mindent, olyan szélsőséges, többi sajtóféleség, exminiszter szakértelmére, másik exigazságügyi, párt ferdenyakú, olyan európai, kurucos cikk, neten szörfözők, lett volna, kecskeméti nyugdíjas, disznók szeretik, gyöngyösi húsüzemben, állatok egykedvűen, fehér köpenybe, fémvályú mellett, egyik disznónak, eredmény szörnyű, gyengébb idegzetű, állat vérének, szerencsétlen jószágot, cikkben megnevezett, exsportminiszter, magyarországnak, kapzsiságukkal, képviselőinkké, összefröcskölt, megbillyogzott, szennyszigetre, miniszterelnök, minisztereként, politikusoktól, visszaröffent, elsomfordálni, szakértelmére, felháborodott, megmagyarázva, gondolkodjunk, megvilágítása, címszereplője, bejelentették, túlvisították, menesztésével, elhatárolódik, exigazságügyi, szerencsétlen, sajtóféleség, hangsúlyozta, közelmúltban, montázsaival, átvilágítása, egyetemisták, gondoskodjon, kormányzati, politikusok, igazságügyi, exminiszter, technikával, szélsőséges, megnevezett, elszabadult, évtizedeken, büntethetők, disznajaink, nyilvánosan, disznógazda, távozásával, rusnyábbnál, kecskeméti, miniszteri, sertéseket, ferdenyakú, kabinetből, tévedjenek, draskovics, kutricájuk, valójukban, elektromos, kiborítják, fémvályúba, egykedvűen, tanulmányi, látogatást, beöltözött, kismalacok, legdrágább, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1821
  • e Hét: 16051
  • e Hónap: 27162
  • e Év: 180658
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.